Vans Wayvee - Tabacco Brown

Prijs
€69,96
Sale price
€69,96
Prijs
€99,95
Maat:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

Vans Skateboarding introduceert met trots de Wayvee. De Wayvee is ontworpen met input van skateboarders die weten wat het betekent om de grenzen van stijl en progressie te verleggen. Hij is gemaakt met een gloednieuwe bovenwerkconstructie met versterkte, doorschijnende mesh voor maximaal ademend vermogen en flexibiliteit.

De Wayvee is voorzien van een DURACAP™-neus voor duurzaamheid en is afgewerkt met een LuxLiner™ aan de binnenkant voor een nauwsluitende pasvorm die lang meegaat. Hij is gebouwd op onze revolutionaire WAFFLECUP™-buitenzool die skaters een cupzoolondersteuning en het gevulkaniseerde boardgevoel biedt dat ze nodig hebben. De schoen is een alles-in-één model dat zorgt voor ongelooflijke flexibiliteit, geweldige duurzaamheid en maximale impactdemping.

• GEHEEL NIEUW BOVENWERK - Het bovenwerk is gemaakt van suède, leer en doorschijnend mesh en biedt duurzaamheid en ademend vermogen. Het vernieuwde ghillie-vetersysteem en de versterkte veteroogjes zorgen voor extra veterbescherming.
• VERBETERDE DUURZAAMHEID - De DURACAP™-versterkte neus zorgt voor extra duurzaamheid waar skateboarders dit het meest nodig hebben, terwijl de interne kooi extra versterking biedt.
• NAUWSLUITENDE PASVORM - De LuxLiner™ aan de binnenkant zorgt voor een consistente pasvorm tijdens de levensduur van de schoen.
• WAFFLECUP-CONSTRUCTIE - Onze visueel meest expressieve WAFFLECUP™-buitenzool is het beste van twee werelden en biedt een superieur boardgevoel, maximale ondersteuning en duurzaamheid.
• POPCUSH DEMPING - Onze beste demping en impactbescherming. Het POPCUSH™-voetbed met energieteruggave beschermt je voeten en vermindert vermoeidheid van je benen tijdens langere skatesessies.

Samenstelling: SUÈDE, LEER, SYNTHETISCH MATERIAAL

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route