Paris Trucks V3 180 50° Truck (2-pack)

Prijs
€75,00
Sale price
€75,00
Prijs
Kleur:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

De Paris V3 180 is een professionele truck ontworpen voor longboards. Met een baseplate hoek van 50 reageert je board sneller in de bochten en kun je meer momentum opbouwen tijdens het pumpen. De 180mm (7") hanger van deze truck, van Paris is ideaal tijdens het dagelijkse gebruik van je board, het zorgt voor stabiele en tegelijk surfachtige rijeigenschappen.

de v3's worden geproduceerd met behulp van de nieuwe gepatenteerde legeringsvormingsproces, waarbij gebruik wordt gemaakt van technieken die zijn afgeleid van gieten, extrusie en smeden. dit geeft de v3 een moleculaire structuur die kracht biedt die ver boven alle andere gietvormen uitstijgt.

het nieuwe fabricageproces stelt ons ook in staat om een echte t6-warmtebehandeling toe te passen, wat een verdere duurzaamheid biedt.

we hebben de hanger opnieuw ontworpen door op plekken meer materiaal toe te voegen. ook paste we de baseplate aan met een extra steunbalk om de sterkte te verhogen en de acute spanning in het gebied te verminderen. we hebben zelfs de kingpin aangepast waardoor deze sterker en veerkrachtiger is geworden.

zelfs de urethaan componenten van de truck zijn geüpgraded! onze top cone bushing heeft een nieuwe vorm en biedt een betere ondersteuning en rebound. de baseplates zijn nu uitgerust met een met de hand gegoten 96a urethaan pivot cups die zorgen voor een ultrasoepele draai en terugkeren naar het midden.

Hangerbreedte: 180mm (7")
Truck-type: Inverted kingpin, Standaard hanger
Aantal per verpakking: 1
Materiaal: Chromoly Staal, Aluminium
Montage bouten: Niet inbegrepen
Bushings: 90A
Asbreedte: 10"
Hanger stand: 50
Rijstijl: Freestyle, Dancing, Cruise, Carve

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route