Powerslide Swell Nite 125 3D - Grey Black

Prijs
€249,95
Sale price
€249,95
Prijs
€360,00
Maat:
Wij raden aan een maat groter te bestellen dan je schoenmaat

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Inclusief een gratis RSI APK’tje ter waarde van € 15,-! U kunt binnen 3 maanden bij onze winkel langs komen, om uw product te laten controleren en afstellen.

Keurmerk

Product beschrijving

Het woord 'revolutionair' wordt veel gebruikt, maar weinig skates kunnen dit waarmaken.

De POWERSLIDE Swell Nite 125 is een baanbrekende inline fitness skate die niet alleen dit waarmaakt, maar ook herdefinieert wat revolutionair werkelijk betekent als het gaat om inline skates.

De schaal van de POWERSLIDE Swell Nite 125 is gemaakt van een lichte, duurzame glasvezel en de nieuwe gepatenteerde 3DAP-technologie van MYFIT die is gemaakt van gegoten polyurethaan, perfect naar je voet vormt en een niveau van controle en comfort biedt dat nog nooit eerder is ervaren bij inline fitness skates.

De SWELL Nite 125 heeft een nieuw semi-helder en slijtvast bovengedeelte dat zich om je voeten vormt. Ook voor de veiligheid 's nachts is de skate geoptimaliseert, dankzij de reflecterende highlights.

POWERSLIDE heeft een nieuwe manier ontwikkeld om skates te maken uit één materiaal. Deze vooruitgang stelt Powerslide in staat om nieuwe vormen en functies te ontwerpen, waaronder luchtkanalen om het ademend vermogen te verbeteren en extra demping toe te voegen aan de enkel, tong en binnenzool.

Ontworpen rond het beroemde TRINITY 3-punts montagesysteem, heeft de Swell Nite 125 een laag zwaartepunt dat zorgt voor uitstekende stabiliteit en verbeterde krachtoverdracht bij elke stap. Met het TRINITY-systeem kun je ook je framepositie aanpassen, zodat je het meeste uit je trainingen kunt halen en je skateprestaties kunt verbeteren.

De POWERSLIDE Swell Nite 125 wordt geleverd met gegoten Elite-frames, gemaakt van superlicht magnesium, rijdend op hoogwaardige UC Raw 125 mm-wielen gemaakt van Ultra-High Rebound (UHR) urethaan, en WICKED freespin ABEC 9 chroomstalen lagers, waardoor u een snelle, soepele rit.

Bekijk hier de maattabel

Wieldiameter 125mm
Wielhardheid 85A
Schoen type Soft
Lagerprecisie ABEC-9
Frame materiaal AM 60B magnesium
Frame type TRINITY 3-point mounting
Rem
Aanbevolen voor Fitness

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route