Micro Sprite LED

Prijs
€149,95
Sale price
€149,95
Prijs
Kleur:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

De bekroonde Micro Sprite LED-step is een van de best verkochte tweewieler step en munt uit door zijn eenvoud. Met zijn lichtgewicht aluminium frame geeft de Micro Sprite kinderen volledige controle en biedt het de perfecte start voor het steppen op twee wielen. De step is in Zwitserland ontworpen met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialenAlle Micro producten zijn milieuvriendelijk, ruimtebesparend en ideaal als 'last mile' oplossing. Deze compacte, lichtgewicht step raden wij aan voor kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar. Maar hij is ook geschikt voor volwassenen en kan een gewicht aan tot 100 kg. Zo heb je jarenlang plezier van deze step, in unieke zwarte Neochrome uitvoering.

  • Gemak & plezier:  Het lichte aluminium frame en compacte formaat maken deze step zeer wendbaar en vergroten het plezier van het rijden. Het stuur is eenvoudig in te klappen, waardoor je de step handig kunt dragen of compact op kunt bergen. De extra lange rem fungeert ook als een spatbord om te voorkomen dat modder en vuil omhoog spatten. Bovendien is er een stevige PAGF-standaard, waardoor de step zelfstandig rechtop kan staan. De streeploze LED wielen van deze Sprite zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyurethaan (PU). Dit zorgt voor een uiterst soepele en comfortabele rit op de Micro Sprite. 
  • Veiligheid: Met de Micro Sprite LED step kies je voor een veilige step. Door de verstelbare stuurhoogte past de step altijd perfect bij de lengte van de rijder, terwijl het brede en gebogen stuur van de step veel controle en stabiliteit geeft. Het stevige met glasvezel versterkte bord biedt meer stabiliteit. Bovendien maken de batterijloze LED lampjes in de voor- en achterwielen de 2-wiel step extra zichtbaar bij minder licht. Door het lichtgewicht frame, de griptape op het dek en de eenvoudig te bedienen rem behoudt je altijd de controle.
  • Kwaliteit & duurzaamheid: Alle producten worden ontworpen in Zwitserland en vervaardigd met de allerbeste onderdelen, die bovendien allemaal vervangbaar zijn. Ze worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste normen, waardoor Micro producten jarenlang meegaan. Aangezien duurzaam ondernemen niet alleen om het milieu draait, zet Micro zich volledig in voor een betere wereld, met aandacht voor mens en milieu, volgens de ESG-richtlijnen.

Belangrijke opmerking: hoewel deze Micro step avontuur en plezier biedt, is hij niet bestand tegen de schokken en eisen van stunten. Veiligheid is onze prioriteit, dus als je geïnteresseerd bent in stunten, raden we aan om een van onze speciale stuntsteps te kiezen.

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route