K2 Power 84 - Black Sand

Prijs
€199,95
Sale price
€199,95
Prijs
Maat:
Wij raden aan een maat groter te bestellen dan je schoenmaat

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

Sportieve mannen die als beginner willen skaten en op zoek zijn naar een veelzijdig outdoor fitnessapparaat, waarderen de krachtige eigenschappen van de K2 Power 84. Het aluminium frame zorgt voor stabiel en wendbaar rijden, de traditionele vetersluiting met klittenband zorgt voor een uitstekende pasvorm. En dankzij de verscheidenheid aan verfijnde details zorgt deze skate overal voor opschudding.

Schoen

De K2 Power 84 skates hebben een softboot schoen die erg comfortabel zijn tijdens het skaten. De Maximum Support Stability cuff (plastic gedeelte bij de hak) geeft goede stabiliteit. De Power 84 heren skates zijn makkelijk vast te maken door de buckle aan de bovenzijde, strap over de wreef en de veters

Frame

De K2 Power 84 heeft een sterk aluminium frame voor optimale energie transfer naar de wielen. De maximale wielmaat die in dit frame passen is 84mm.

Wielen en Lagers

K2 Power 84 skates hebben 84mm wielen met een hardheid van 80A en ILQ 5 lagers om ze soepel te laten rollen. ILQ 5 lagers zijn van nog betere kwaliteit als bijv. ABEC 5. Dit heeft te maken met de gebruikte kwaliteit staal en tolerantie waardoor de kogeltjes soepeler draaien. Hardheid van 80A geeft goede grip tijdens het skaten.

Bekijk hier de maattabel

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route