Blunt One S3 Stuntstep

Prijs
€99,95
Sale price
€99,95
Prijs
€130,00
Kleur:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Inclusief een gratis RSI APK’tje ter waarde van € 15,-! U kunt binnen 3 maanden bij onze winkel langs komen, om uw product te laten controleren en afstellen.

Keurmerk

Product beschrijving

Deze complete stuntsteppen zijn opgebouwd uit duurzame pro stuntstep onderdelen van hoog niveau en perfect gemaakt voor de beginnende step rijder. Of je nu over de stoep cruiset of je klaarmaakt om in het skatepark te rollen, deze complete beginner is het meest geschikt om door te groeien naar de meer gevorderde rijder. Geschikt als de beste stuntstep voor kinderen van 5-9 jaar.

Wil je levendige kleuren? Gelukkig voor jou heeft het assortiment een brede selectie van heldere, tweekleurige kleuren gemaakt met hoogwaardige poedercoating. Als je op zoek bent naar een professionele stuntwaardige upgrade van je step, dan is de Series 3 One de perfecte optie om het mee te doen.

Het dek is gemaakt van 6061-T6 aluminium van vliegtuigkwaliteit 480 mm/19” lang 120 mm/4,75” breed, de perfecte afmetingen voor de kinderen.

De bars zijn 580 mm/23” hoog en 20,5” breed en gemaakt van 4130 Chromoly-staal omhuld met zachte en duurzame TPR-handgrepen.

De clamp die de bars stevig met de basis verbindt, is een Alu-klem met twee bouten die gebruikmaakt van stalen 6 mm zeskantbouten met hoge treksterkte.

Onze chromoly-stalen COLT-vorken gebruiken een industriestandaard compressiesysteem voor de interne headset dat rolt op 110 mm x 24 mm brede S3-wielen die de grond vastgrijpen met hoogwaardig 86a polyurethaan.

De Series Three is ook voorzien van ons nylon remsysteem en nylon inzetstukken voor en achter, rechtstreeks uit onze PRO LEVEL Completes. Met onze focus op maximale veiligheid voor de jonge ruiter.

 

Totale hoogte 78cm
Bar breedte 520mm
Bar hoogte 550mm
Bar materiaal Staal
Deck lengte 480mm
Deck breedte 120mm
Deck materiaal Aluminium
Compressie type IHC
Headset type Niet gespecificeerd
Voorvork type Colt Chromoly IHC Forks 125mm
Wiel diameter 110mm
Lager precisie Niet gespecificeerd
Gewicht 3.6Kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 100kg

 

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route