Rollerblade Microblade Kids - Pink/White

Prijs
€109,95
Sale price
€109,95
Prijs
Maat:
Wij raden aan een maat groter te bestellen dan je schoenmaat

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

De Rollerblade Microblade G Pink/White skates zijn verstelbaar in 4 volledige maten om te groeien met kindervoeten en hebben een eenvoudig te gebruiken verstelsysteem dat werkt met een druk op de knop. Makkelijk leesbare markeringen in het gebied van de tenen maken het uitlijnen van de schaatsen op de juiste maat eenvoudig en betrouwbaar.

De Microblade-skates bieden betere ondersteuning en helpt de stabiliteit, het evenwicht en de controle te verbeteren. De modellen werden opnieuw ontworpen met speciaal ontworpen mesh voor comfort en ademend vermogen.

Deze skates zijn ook om te bouwen naar een tri skate d.m.v. speciaal op maat gemaakte uitsparingen in het frame kunnen skaters upgraden naar een 3WD-opstelling door eenvoudig grotere wielen te kopen.

Junior Fit-voeringen maken de Microblade zeer comfortabel en de wielbasis is perfect voor kinderen om te beginnen met de juiste hoeveelheid snelheid. Het sluitsysteem zorgt voor een veilige pasvorm met gemakkelijke aan en uit mogelijkheden. Het hebben van een positieve eerste ervaring op skates vergroot de kans dat kinderen blijven skaten , actief blijven en hun fitnessvaardigheden verbeteren terwijl ze plezier maken en een leven lang actief zijn.

 

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route