Rollerblade Maxxum Edge 125

Prijs
€279,96
Sale price
€279,96
Prijs
€399,95
Maat:
Wij raden aan een maat groter te bestellen dan je schoenmaat

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

De Rollerblade Maxxum EDGE 125 3WD combineert snelheid , ondersteuning en duurzaamheid om het hoogtepunt van veelzijdigheid van de hardboots te zijn. de Rollerblade Maxxum EDGE 125 3WD neemt de duurzaamheid van de gevormde schoenen en combineert het met de speed rames en wielen van een high end fitness skates. Uitermate geschikt voor vrije tijds skaten, door verharde parken en door de stad en natuurlijk de intense trainingen.

De geheel nieuwe pasvorm heeft een gevormde en geventileerde laars die geavanceerd comfort biedt en een aangepaste schaal voor een lager gewicht en verbeterde ondersteuning.

De Skate Liner Plus met Performance Skate Insole Plus verbetert de skatehouding en skatebaarheid met verbeterde demping, verbeterde wikkeling, meer ademend vermogen en schokabsorberende vulling in de hiel.

De V-cut voering zorgt voor comfort terwijl de Comfort Flex Tongue ondersteuning en flex vergemakkelijkt. De dubbele micro-verstelbare manchet, 45 gespen en verlengde vetersluiting in de voering zorgen voor een veilige pasvorm. Anti-Torsion Box-technologie maakt gebruik van aluminium platen en interfaces met de 295 mm alu-frames voor maximale krachtoverdracht en snelheid.

 

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route