Vans Mami Wata SS Overhemd - Woven

Prijs
€52,46
Sale price
€52,46
Prijs
€74,95
Maat:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

Deze Vans x Mami Wata-collectie is geïnspireerd op de Afrikaanse surfcultuur, belangrijke historische culturele gebeurtenissen en de kracht en positiviteit van surfen. Van Zaïre's "Rumble in the Jungle" in 1974 en Nigeria's "Festac'77", deze nieuwe collectie van top tot teen neemt de iconische, gedurfde en grafische beelden van deze culturele evenementen over en voegt er een moderne Vans-twist aan toe, die aansluit bij onze erfgoed dambordafdrukken. Door zulke gedurfde details te gebruiken in tegenstelling tot een micro-dambord, is deze collectie een eerbetoon aan het verleden en tegelijkertijd een levendige knipoog naar de toekomstige generaties die de Afrikaanse surfcultuur ondersteunen.

Met een allover print van een surfende man op de rug van een brullende leeuw, eert het Vans X Mami Wata Buttondown-shirt de kracht van Afrikaanse surf. Model draagt maat 32 of Medium.

Ons team heeft ambitieuze duurzaamheidsdoelen gesteld. Groot of klein, al onze inspanningen zorgen voor positieve verandering. Om het VR3 Checkerboard globe-logo te verdienen, moet ten minste 30% van het product bestaan uit een of een combinatie van gerecyclede, hernieuwbare en/of regeneratieve materialen.

• Popeline van 100% biologisch katoen
• Overhemd met knopen
• Korte mouwen
• All-over print
• Vans X Mami Wata cobranded afwerkingen

Kijk hier voor je maat

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route