Rollerblade Macroblade 80 Women - Glacier Grey/Coral

Prijs
€169,95
Sale price
€169,95
Prijs
€0,00
Maat:
Wij raden aan een maat groter te bestellen dan je schoenmaat

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

De Rollerblade Macroblade 80 voor Dames is een ideale skate voor beginners die op zoek zijn naar een verbeterde instapskate.

De schoen is ontworpen om grote zijdelingse steun te bieden, terwijl de voering is voorzien van speciaal gaas voor een extra ademend vermogen en sok-achtig comfort en heeft alle demping die men nodig heeft om het skaten veel aangenamer te maken.

Het aluminium frame voegt meer krachtoverdracht en duurzaamheid toe. Het sluitsysteem is gemakkelijk te gebruiken en sluit goed om de voet voor maximale pasvorm en comfort.

De wiel/dragende opstelling is ideaal voor skaters om de juiste hoeveelheid snelheid en controle te hebben zonder te snel te gaan. Geweldige skate met uitzonderlijke waar voor je geld.

FUNCTIES:

  • VERBETER JE FITNESS met de Mens Macroblade 80 die geweldig is voor casual inline skaten en trainen. Geweldige algehele ondersteuning en comfort in een "upgrade" skate op instapniveau.
  • FLEX EN ZIJSTEUN is ideaal in de Macroblade-structuur. De hogere manchet zorgt voor extra stabiliteit om te helpen met balans en de voet stevig vast te houden tijdens de pas.
  • COMFORTABELE PERFORMANCE VOERING Fit is de meest comfortabele voering in een inline skate met geconstrueerd gaas en vulling in de tong en enkelgebieden. Gesp, power strap en vetersluiting houden de voet vast.
  • TWINBLADE ALUMINIUM FRAME is duurzaam en helpt skaters dichter bij de grond te houden met zijn onopvallende ontwerp voor verbeterde balans en stabiliteit. Kan worden geüpgraded naar 84 mm wiel als extra snelheid gewenst is.
  • ROLLERBLADE PERFORMANCE WIELEN 80 mm/82A wielen combineren snelheid en controle perfect. De ideale maat voor een gematigd skatetempo. SG5-lagers draaien helpt om de juiste snelheid te bieden.

Bekijk hier de maattabel

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route