Blunt Kos S7 Complete Stuntstep

Prijs
€309,95
Sale price
€309,95
Prijs
Kleur:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Inclusief een gratis RSI APK’tje ter waarde van € 15,-! U kunt binnen 3 maanden bij onze winkel langs komen, om uw product te laten controleren en afstellen.

Keurmerk

Product beschrijving

Deze KOS Series 7 is dit jaar serieus geüpgraded. De serie van dit jaar is gestapeld met de meeste hoogwaardige aftermarket-onderdelen.

Perfect geschikt voor de halfgevorderde rijder die wil doorgroeien naar het gevorderde niveau. Ga het park in of de straat op met deze solide rit

De NIEUWE KOS kenmerken omvatten: Aluminium Bull Bars - lichtgewicht en duurzame constructie met een agressieve uitstraling; Will Scott Signature Handgrepen - extreem duurzaam en bieden de perfecte grip voor de scooter met extra barbescherming met de Halo bar-ends; Het originele 2-bouts gesmede clamp verhoogd voorprofiel voegt ultieme stijl en lichtgewicht bescherming toe aan de Alu Charge Bar; Declare IHC-compressievorken - een perfecte pasvorm voor de 30 mm-wielen; 30 mm brede Tri-Bearing wielen met Teal PU geven een serieus soepele en responsieve rit; AOSV4 X KOS 6061-t6 geëxtrudeerd aluminium dek; en geïntegreerde balhoofdbuis op 82,5 graden. Door gebruik te maken van de AOSv4-signature headtube in combinatie met de KOS-headtube-uitsparing, is er een mooi uitziend deckprofiel nodig. Deze altijd klassieke stuntstep is afgewerkt met boxed ends, een nylon remsysteem, nylon voorplaat en inzetstukken aan de achterkant.

Totale hoogte Charge& Heist 90cm, Soul 92cm
Bar breedte 580mm
Bar hoogte 650mm
Bar materiaal Aluminium
Deck lengte Charge & Heist 533mm, Soul 559mm
Deck breedte Charge & Heist 130mm, Soul 140mm
Deck materiaal Aluminium
Compressie type IHC
Headset type Integrated
Voorvork type Invert V3 Reinforced steel with cut outs
Wiel diameter 120mm
Lager precisie ABEC 9
Gewicht Charge & Heist 4.0kg, Soul 4.5kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 100kg

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route