Vans Youth Sk8-Hi Tapered Happy to Be - Black/Multi

Prijs
€64,95
Sale price
€64,95
Prijs
Maat:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

Een aantal van onze meest iconische klassiekers hebben een update ondergaan met doelgerichte keuzes over de materialen die we gebruiken. De Happy To Be Sk8-Hi Tapered VR3 heeft een bovenwerk van 100% biologisch katoenen canvas, suède en een solvent- en DMF-vrij, met polyurethaan gecoat splitleer. De schoen maakt gebruik van een VR3Cush™-voetbed van biobased schuim voor comfort waar je je goed over kunt voelen. De nieuwe VR3Waffle™-buitenzool van verantwoord natuurlijk rubber zorgt dat de grip en duurzaamheid waar Vans al sinds 1966 bekend om staat behouden blijven. Deze milieuvriendelijke stijl is een update van onze legendarische tapered Sk8-Hi die alles klassiek houdt maar wel met een blik op de toekomst.

Ons team heeft ambitieuze duurzaamheidsdoelen gesteld. Elke inspanning, klein of groot, draagt al bij aan een positieve verandering. Om het VR3 Checkerboard globe-logo te verdienen, moet ten minste 30% van het product bestaan uit gerecyclede, hernieuwbare en/of regeneratieve materialen.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN
• BOVENMATERIAAL: Gemaakt van 100% biologisch katoenen canvas, suède met een LWG Gold-rating voor met polyurethaan gecoat splitleer zonder oplosmiddelen en DMF.
• VOETBED: Het nieuwe VR3Cush™-voetbed is gemaakt van minimaal 25% biobased EVA-schuim dat gedeeltelijk afkomstig is van planten, conform de ASTM D6866-16-teststandaard.
• BUITENZOOL: De nieuwe VR3Wafle-buitenzool is gemaakt van een zelfontwikkelde mix die ten minste 25% op verantwoord gewonnen natuurlijk rubber bevat, verkregen via leveranciers met bewezen duurzame praktijken, met de bedoeling de impact op de planeet te verminderen. Deze nieuwe samenstelling van natuurlijk rubber is ontwikkeld en ontworpen om de grip en duurzaamheid waar Vans om bekend staat (sinds 1966) te behouden.

Samenstelling: CANVAS, SUÈDE

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route