Vans Toddler Sk8-Hi MTE 1 - Brown/Black

Prijs
€45,46
Sale price
€45,46
Prijs
€64,95
Maat:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

Vans MTE is ontstaan dankzij een leven in de buitenlucht, omdat we weten dat het nastreven van je passies niet altijd gepaard gaat met goede weersvoorspellingen. Regen, hagel, sneeuw, modder en wind - er staat niets tussen jou en je volgende avontuur. Sterker nog, volgens ons geven die de ervaring wat meer pit. Daarom hebben we MTE gecreëerd.

De Plaid Sk8-Hi MTE-1 is trouw aan een nieuwe belofte: een schoen die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Hij bouwt voort op onze legendarische hoge schoen met MTE-1-structuur, zodat je beschermd blijft tegen de elementen en de klassieke Vans-stijl behoudt. Dit traditionele model kan bogen op verbeterde thermoregulatie-eigenschappen, de nieuwe MTE-1 HydroGuard™-wrap voor vochtregulatie en een vederlicht single-density UltraCush™-voetbed. De rubber in het gespiegelde wafelpatroon van de klassieke weersbestendige zolen zorgt voor uitstekende tractie. Zo sta je altijd stevig in je schoenen, zowel op het asfalt als in de vrije natuur. De Plaid Sk8-Hi MTE-1 is afgewerkt met een bovenwerk van duurzaam, waterafstotend suède en geruit textiel, waarbij de iconische esthetiek van Vans ongeëvenaard comfort biedt bij koud weer.

Of je nu besneeuwde bergtoppen beklimt of een regenbui trotseert, je kunt met een gerust hart op pad gaan in de wetenschap dat elk stiksel van je outfit doelbewust is geplaatst om ultieme veelzijdigheid te bieden. We weten immers dat het nooit om de bestemming ging. Het gaat om de verhalen die je tijdens je reis creëert.

• TRACTIE - Het agressieve omgekeerde wafelprofiel op onze MTE-1-buitenzool is klaar voor uitstekende prestaties op verschillende soorten ondergrond en asfalt. De gelamelleerde profielstructuur zorgt voor meer grip.
• THERMOREGULATIE - Het hoogwaardig thermisch microvezelisolatiesysteem in het zonale MTE-1 Primaloft -isolatiepakket imiteert de warmtegevende eigenschappen van dons, zodat je warm blijft zonder water vast te houden.
• VOCHTREGULATIE - De nieuwe MTE-1 HydroGuard™-wrap werkt als een spat- en plasbeschermer rond de schoen en over de teen. Dit resulteert in een betrouwbare, comfortabele, ademende en waterdichte schoen.
• COMFORT EN PRESTATIES - Ons MTE-1-comfortpakket gebruikt een voorgevormd single-density UltraCush™ EVA-voetbed voor meer comfort en minder gewicht.

Samenstelling: SUÈDE, TEXTIEL, RUBBER

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route