K2 Helena 84 Women

Prijs
€199,95
Sale price
€199,95
Prijs
Maat:
Wij raden aan een maat groter te bestellen dan je schoenmaat

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

De K2 Helena 84 W inline skates is het nieuwe 84mm wiel model voor dames in de K2 skate collectie. Het model is perfect geschikt voor de beginnende skater die het lekker vind niet al te lange afstanden te skaten op een gemiddeld tempo. Door de 84mm wielen heeft de K2 Alexis 84 W een kort frame en daardoor heel wendbaar. Met de 84mm wielen en ILQ5 lagers kan je net wat meer snelheid maken als met bijv 80mm wielen. Het aluminium frame zorgt voor een goede energie transfer van de schoen naar de wielen.

Schoen

De K2 Helena 84 W skates hebben een softboot schoen die erg comfortabel zijn tijdens het skaten. De Maximum Support Stability cuff (plastic gedeelte bij de hak) geeft goede stabiliteit. De Helena 84 W dames skates zijn makkelijk vast te maken door de buckle aan de bovenzijde, strap over de wreef en de veters.

Frame

De K2 Helena 84 W heeft een sterk aluminium frame voor optimale energie transfer naar de wielen. De maximale wielmaat die in dit frame passen is 84mm.

Wielen en Lagers

K2 Helena 84 W skates hebben 84mm wielen met een hardheid van 80A en ILQ 5 lagers om ze soepel te laten rollen. ILQ 5 lagers zijn van nog betere kwaliteit als bijv. ABEC 5. Dit heeft te maken met de gebruikte kwaliteit staal en tolerantie waardoor de kogeltjes soepeler draaien. Hardheid van 80A geeft goede grip tijdens het skaten.

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route