Moxi Cosmo Glow 62mm Rollerskate Wiel (4-Pack)

Prijs
€44,95
Sale price
€44,95
Prijs
Kleur:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

COSMO GLOW zijn de eerste LED-verlichte rollersk8 wielen die speciaal zijn gemaakt om te passen op quad skate-assen! De soepel rollende 80A-buitenwielen glijden over ruwe oppervlakken en zijn perfect ontworpen om de sporen die je achterlaat te markeren en je opvallende bewegingen in helder, levendig licht te verlichten naar voorbijgangers. Cosmo Glow-wielen helpen je veilig en zichtbaar te blijven tijdens het skaten in het donker.
Met een diameter van 62 mm lichten de Cosmo Glow-wielen op in drie kosmische kleurencombinaties: White Rain Glow met veelkleurige lichten in een wit ondoorzichtig wiel, Purple Haze met blauwe lichten in een lavendelwiel en Galaxy Green met blauwe lichten in een zeeschuimwiel .
Deze wielen worden door mensen aangedreven, er zijn geen batterijen nodig omdat de zwevende, magnetische afstandhouder de kern van het wiel aandrijft om te verlichten terwijl je skate. Je hoeft alleen maar te rollen en je van kleur veranderende wielen lichten op terwijl je skate!
Functies:
  • Zwevende magnetische spacers die tussen de lagers zit, drijft de lichten in de wielen aan terwijl ze op de assen draaien
  • Aanbevolen gebruik: buiten
  • Grootte en hardheid: 62 mm x 32 mm, 80A
  • Kleurstellingen: Galaxy Green, Purple Haze, White Rain Glow
  • Vereiste lagermaat: 8 mm

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route