Vans B. Iguchi Standard Zip Snow MTE Laarzen - Black/Dark Gum

Prijs
€131,97
Sale price
€131,97
Prijs
€219,95
Maat:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

De Standard Zip Snow MTE in de kenmerkende colorway van Bryan Iguchi staat voor ultiem gemak in de Standard-familie met een waterdichte mediale ritssluiting voor extra eenvoud van in- en uitstappen. Zoals bij alle Standard-modellen, biedt de Standard Snow MTE-buitenzool met All-Trac ™ all-terrain rubber uitstekende tractie, terwijl de verwijderbare vilten voering warmte van het volgende niveau biedt. Weerbestendig, bovenwerk van leer en synthetisch materiaal en de klassieke Vans-stijl maken de Standard Zip Snow MTE tot een klasse apart.

• BRYAN IGUCHI HANDTEKENING COLLECTIE

• WATERDICHTE RITSSLUITING: veterstijl met eenvoudige aan- en uit-functie, waterdichte ritsen besparen u tijd en energie tijdens de wintermaanden.

• TRACTIE: Speciaal ontworpen voor cruisen in koude weersomstandigheden, de Standard Snow MTE-buitenzool met All-Trac™, een koude weer-specifieke all-terrain rubbersamenstelling, biedt grip en tractie van het volgende niveau. Met een agressief omgekeerd wafelpatroon voor variabele terrein- en straatprestaties, en een bandachtig ontwerp met lamellen dat de algehele tractie verhoogt.

• ISOLATIE: De loopbrug scheppen, de hond uitlaten of naar de markt rennen - we willen allemaal warme voeten op een koude dag, en de stevige, verwijderbare vilten voering houdt je lekker warm.

• VOCHTBEHEER: Een gevulkaniseerde rubberen onderkant en waterdichte constructie met gesealde naden zorgen voor een ondoordringbare lekbescherming.

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route