Rollerblade Blank Team Agressive Skate - Pidgeon

Prijs
€299,95
Sale price
€299,95
Prijs
Maat:
Wij raden aan een maat groter te bestellen dan je schoenmaat

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Inclusief een gratis RSI APK’tje ter waarde van € 15,-! U kunt binnen 3 maanden bij onze winkel langs komen, om uw product te laten controleren en afstellen.

Keurmerk

Product beschrijving

De Blank Team-skate is gemaakt voor skaten op straat of in het park voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige shredding-ervaring. Deze skate is ontworpen en getest door het Blank Pro-team en is overal op voorbereid. De Blank shell biedt ondersteuning aan de voet en enkel voor hoge impacts en technisch grinden. De Direct Mount-zielplaten zorgen voor een betere balans, schaatscontrole en een beter gevoel van slijpen. De Blank-voering tilt comfort naar een hoger niveau met strategische vulling, een rekbare neus en integratie in de laars. De Blank UFS-frames zijn gemaakt om te grinden en om te gaan met de eisen van straat- en parkskaten. De uniek ontworpen framewanden zijn gebogen om wrijving te verminderen en zorgen voor een snelle rol met 60 mm wielen. Waterstofwielen en Twincam-lagers zorgen ervoor dat de skate soepel en snel rolt. Maak van de straten je blanco canvas.


FUNCTIES:
• DEZE SKATE IS VOOR - Skaten op straat en in het park. Voor degenen die op zoek zijn naar creativiteit en prestaties, is Blank Team Skate de nieuwe maatstaf.
• BLANCO BUITENKANT EN ZOOLPLAAT bevatten duurzaamheid, stijl en functie. De laars heeft een anatomisch ontwerp, een verbeterde manchetomslag en een gemakkelijke open/sluitfunctie met de gesp. De schaal integreert met de direct gemonteerde zielplaat waardoor het frame direct op de kofferbak kan worden gemonteerd.
• PERFORMANCE PLUS BINNENZOOL en rekbare teenen helpen de anatomie van de voet aan te passen voor een perfecte pasvorm. Rubberen buitenzool zorgt voor duurzaamheid, geïntegreerde vetersluiting zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en de siliconenstrips op de hiel helpen de voering op zijn plaats te houden tijdens het skaten. Ingebouwde schokdemper onder de voering beschermt de hielen tegen de schokken van grote skate-effecten op straat.
• BLANK UFS FRAME bevat een lager H-Block voor veelzijdig skaten en duurzaamheid. Het H-Block is ontworpen om te werken met flat-rocker of anti-rocker slijpwielen.
• ELITE-PERFORMANCE WATERSTOFWIELEN - 60 mm/92A wielen gemaakt in de VS met gepatenteerde urethaanformule voor ultieme prestaties, minder trillingen en uitstekende slijtage, uitgerust met 42 mm plastic anti-rocker wielen in de 2e en 3e wielposities. Twincam ILQ-9 Classic Plus-lagers maximaliseren de snelheid.

Kijk hier voor je maat

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route