K2 Alexis 80 Pro Women - Black Lavendar

Prijs
€149,95
Sale price
€149,95
Prijs
Maat:
Wij raden aan een maat groter te bestellen dan je schoenmaat

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Inclusief een gratis RSI APK’tje ter waarde van € 15,-! U kunt binnen 3 maanden bij onze winkel langs komen, om uw product te laten controleren en afstellen.

Keurmerk

Product beschrijving

De K2 Alexis 80 Pro dames inline skates zijn ontworpen voor beginnende skaters die het lekker vinden om af en toe een rondje te gaan skaten en de basis aan te leren van het skaten. De K2 Alexis 80 Pro skates hebben een comfortabel softboot schoen met hoge clip, strap over de wreef en snelvetersysteem, composiet frame, 80mm wielen en ABEC 5 lagers om de wielen soepel te laten rollen.

Schoen

De Softboot schoen van de K2 Alexis 80 Pro skates zijn erg comfortabel om te dragen. K2 heeft een nieuwe inlegzool ontwikkeld met extra ondersteuning van de voetholte om de pasvorm nog verder te verbeteren en pijnlijke voeten tegen te gaan. De Stability cuff (plastic gedeelte bij de hak) van de Alexis 80 Pro skates geeft goede stabiliteit tijdens het skaten. In combinatie met de snelveter, strap over de wreef en hoge strap kan je de skates makkelijk vast maken. De skates kan je super makkelijk aantrekken door de veter van bovenaf aan te trekken.

Frame

De K2 Alexis 80 Pro dames skates hebben een composiet frame met een trilling absorberend gedeelte zodat je ook over wat slechter wegdek toch comfortabel kan skaten. Voor dit frame is 80mm de maximale wielmaat die erin past.

Wielen en Lagers

K2 Alexis 80 Pro skates hebben 80mm wielen met een hardheid van 80A en ABEC 5 lagers om de wielen soepel te laten rollen. De hardheid van 80A geeft goede grip tijdens het skaten.

Bekijk hier de maattabel

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route