Odlo Active Warm Eco Crew Neck Longsleeve Women - Black

Prijs
€24,97
Sale price
€24,97
Prijs
€49,95
Maat:

Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Vanaf €100,- gratis verzonden

De beste service en ervaring al sinds 1978

Bezoek ook onze winkel in Rotterdam Centrum

Keurmerk

Product beschrijving

omfortabel, doordacht en milieuvriendelijk: ga voor de toekomst van duurzame sportkleding met ODLO's ACTIVE WARM ECO-basislaagtop met lange mouwen voor dames. Deze basislaag van de volgende generatie is gemaakt van gerecyclede polyestervezels om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Dankzij de warme en ademende eigenschappen is de laag ideaal voor activiteiten in de bergen. Het is een lichtgewicht en veelzijdig ontwerp met de antimicrobiële geurbeperkende eigenschappen van ZeroScent-technologie. Draag ODLO's ACTIVE WARM ECO-basislaagtop met lange mouwen voor dames. Dit duurzame ontwerp heeft ergonomische raglanmouwen voor meer bewegingsvrijheid tijdens het sporten, variërend van skiën tot wandelen.

Details:

  • Houdt je warm
  • Verbeterde vochtregulatie
  • Voelt zacht aan
  • Veelzijdig
  • Gerecycled
  • Productcode: 159101
Fitted:
Onze strakke, fitted kleding is gemaakt om perfect de vorm van je lichaam te volgen.
Technologieën:
Close up of the ZeroScent fabrics

Doeltreffende bestrijding van geurtjes: Kleding met ZeroScent technologie gaat de groei van bacteriën tegen en houdt je outfit langer fris, zelfs na een hele dag dragen.Temperatuur Controle Systeem

Warm:Uitermate functionele sportkleding met een uitstekende thermische isolatie die het lichaam warm houdt als het buiten koud is. Met de effectieve vochtafvoerende eigenschappen van de stof wordt de huid droog en warm gehouden. Warme thermische kwaliteit is ideaal voor alle winteractiviteiten.

Warm
Materiaal:
  • 100% Polyester (recycled)
Kijk hier voor je maat

Uitgekozen voor jou

Kom ook eens langs in de winkel.

Witte de Withstraat 57 Rotterdam

Route